BOMBĂ! Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul bărbatului care i-a spart casa Ralucăi Macovei! Nu ai să crezi ce au făcut oamenii legii

La o săptămână de când Vasile Miron a fost prins în balconul Ralucăi Macovei procurorii şi-au schimbat radical poziţia faţă de el.

Reporterii spynews.ro au aflat că bărbatul de 44 de ani a fost încătuşat sâmbătă după-amiză, culmea, la o săptămână de când a fost prins în balconul vedetei, şi a fost dus în faţa judecătorilor. În aceeaşi zi, instanţa a dispus "arestarea preventivă a inculpatului Miron Vasile, pe o durată de 30 de zile, de la 15.11.2014 la 14.12.2014, inclusiv". Măsura este oarecum bizară, în condiţiile în care timp de o săptămână procurorii nu au simţit nevoia să ceară arestarea individului. Cu toate că ştiau că acesta fusese închis zece ani pentru crimă.

A văzut o mână pe geamul de la terasă

În noaptea de 8 noiembrie, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, bruneta s-a trezit cu un hoţ în casă şi a chemat de urgenţă poliţia. "A intrat în casă şi l-am găsit în balcon, stătea în picioare. Am auzit un zgomot şi m-am dus să verific. Atunci când l-am văzut, m-am speriat şi am ieşit din casă, spre portar. Mie nu îmi place violenţa. Nici când au venit poliţiştii să-l ia nu am vrut să mă uit, să urmăresc scena. Mie nu îmi place violenţa, mi s-a rupt inima când l-am văzut în cătuşe", declara Raluca Macovei, zilele trecute. Speriată, bruneta a cerut un emiterea unui ordin de restricţie pe numele infractorului.

Autorul unei crime oribile

Vasile Miron este cel care, în seara de Crăciun a anului 2003, a atacat-o pe Rozalia Dincă, nepoata lui Cristian Mitrache, zis Sadoveanu, unul dintre liderii puternicului clan ţigănesc al "Belgienilor". Conform Poliţiei, Miron a invitat-o pe fată în casa sa din Tunari, după care a încercat să o violeze. Pentru a o împiedica să dezvăluie incidentul, a decis să o omoare, secţionând cadavrul şi aruncându-l în haznaua din curte.Pentru crima oribilă, Vasile Miron (foto) a executat 10 din cei 15 ani primiţi, fiind eliberat pentru bună purtare de judecători, chiar luna trecută.

Citeşti şi     BOMBĂ! Ce zici de asta?! Gigi Becali nu a plătit pentru "vizitele" prin spitale!

E oficial! Unul din cei mai cunoscuţi milionari din România a pierdut bătălia cu fosta soţie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro