Bomba sexy care l-a înnebunit pe Florin Călinescu, show pervers în plină stradă! Trecătorii au rămas ca la dentist

+9 click pentru
galerie

Dansatoarea la bară care i-a sucit minţile lui Florin Călinescu a fost protagonista unor show-uri inedite, în plină stradă.
Nadia Buduruşi, sportiva de 34 de ani care în urmă cu doi ani făcea furori la emisiunea "România dansează", de la Antena 1, iar acum a ajuns în semifinala unui concurs de talente, nu face show doar pe scenă. Ci şi pe stradă. Acrobata a fost surprinsă, de mai multe ori, în timp ce se dădea în spectacol în public, folosind pe post de bară ţevile indicatoarelor rutiere din Capitală. Vizibil surprinşi de schemele senzuale ale acrobatei, trecătorii s-au oprit în loc şi au admirat spectacolul ad-hoc, unii dintre aceştia reuşind să şi imortalizeze show-ul inedit.

Nadia Buduruşi este acrobată de la vârsta de 5 ani, potrivit hotweek.ro. Părinţii ei sunt foşti gimnaşti de performanţă în lotul naţional, iar când au renunţat la gimnastică au început să lucreze la circ. Conform sursei citate, pentru Nadia sportul este un mod de viaţă, iar pole fitness-ul a fost cea mai mare provocare din viaţa ei, deoarece în copilărie şi adolescenţă a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, două dintre ele fiind la inimă. La concursul de talente în semifinala căruia a ajuns săptămâna trecută Nadia a reuşit să-i ridice în picioare pe reprezentanţii sexului puternic şi a primit numai cuvinte de laudă de la actorul Florin Călinescu.

Citeste si:

VIDEO / Dansatoarea la bară care i-a sucit minţile lui Florin Călinescu a fost prinsă în fapt! A plătit scump pentru greşeală

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro