Bomba sexy de care bărbaţii nu au curaj să se apropie! Când află cu ce se ocupă, chiar şi cei mai musculoşi masculi fac un pas în spate

Are alură de model, însă bărbaţii se gândesc de două ori înainte de a o aborda, fiindcă blonda sexy are o ocupaţie... inedită.
În timp ce tinerele de vârsta ei preferă să facă shopping sau să se distreze prin cluburi, o bombă sexy din Bucureşti are un hobby extrem de interesant: kickboxing-ul. Cristina Tauc se antrenează de câţiva ani la un club din Capitală şi, fiindcă este singura fată din sală, se bate parte în parte cu bărbaţii. 
Aşa a devenit un fel de "bau-bau" pentru bărbaţi, fiindcă mulţi dintre reprezentanţii sexului puternic au ajuns să o ocolească după ce au aflat cu ce se ocupă blonda sexy în timpul liber. Mai ales că n-ar fi vrut să fie făcuţi K.O. vreodată, dacă s-ar fi întors beţi acasă sau dacă ar fi fost prinşi cu urme de ruj pe cămaşă. 
Şi totuşi, se pare că unul s-a încumetat să-şi încerce norocul, fiindcă, recent, blonda s-a afişat prin oraş cu un tânăr irakian, care probabil nu a aflat încă de ce e capabilă frumoasa bucureşteancă.
Foto: facebook.com
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro