Atenție!
Conținut pentru adulți!

Bombă sexy, plătită să tortureze un iepuraş, în timpul unui joc sexual horror! Pervers sadic, în libertate!

+3 click pentru
galerie

Un individ cu grave probleme la "mansardă" a reuşit să şocheze mii de oameni, după ce i-a făcut o propunere înfiorătoare unei bombe sexy, iar aceasta a făcut public mesajul.

Tânăra care a primit mesajul terifiant a povestit că a rămas mască în momentul în care a văzut conţinutul SMS-ului. "Ofer 200 de euro / 45 de minunte pentru fantezie dominare hard, să-ţi pun la picioare un iepuraş viu, să văd cum îl chinui cu piciorul şi chiar să calci pe el desculţă şi cu tocuri" – a fost oferta individului.

Într-un material amplu dedicat indivizilor cu apucături bolnave, vice.com dezvăluia, în urmă cu doi ani, că există pe Internet mii de clipuri şocante cu fetişuri cu animale şi că, în general, filmele respective înfățișează animăluțe torturate până la moarte, de obicei pentru satisfacția sexuală a privitorului. În versiunile mai puțin extreme pot să fie strivite insecte sau obiecte neînsuflețite. Potrivit publicaţiei amintite, cuplul filipinez Dorma și Vicente Ridon au fost condamnați în 2014 la închisoare pe viață, pentru că forțau niște tinere – unele dintre ele victime ale traficului uman – să tortureze și să omoare animale, în clipuri vândute online. Au măcelărit câini, au înjunghiat maimuțe în ochi cu tocuri cui și au tras de șerpi până i-au sfâșiat. Una dintre fete avea doar 12 ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro