Bombele sexy, motiv de scandal în Ministerul de Interne! Acuzaţii grave, într-un concurs de frumuseţe

Concursul de frumuseţe organizat de Ministerul Afacerilor Interne a devenit motiv de scandal între angajatele care luptă pentru a ocupa un loc în calendarul cu cele mai frumoase femei în uniformă!
Ieri, competiţia celor mai frumoase angajate ale Ministerului Afacerilor Interne a luat o turnură neaşteptată. După ce MAI a invitat publicul să dea "like"-uri frumuseţilor în uniforme, câştigătoarea urmând să apară pe coperta unui calendar al ministerului, în mediul virtual au apărut informaţii că unele dintre concurente "fură". "Mulți au sesizat de ieri că o altă colegă fură prin programe IT like-uri... Să ne mobilizăm și să arătăm că putem da share și strânge like-uri și fără să comitem o «ilegalitate»... Dați click și apoi like la poză! FORTZA JANDARMERIA!!! P.S.: Click pe poză apoi like...!", a anunţat, ieri, o angajată a Jandarmeriei Române.

Afirmaţia a încins spiritele pe Internet, iar unii poliţişti chiar s-au arătat dispuşi să facă nişte investigaţii, pentru a se lămuri dacă informaţiile sunt reale. "Ca să te convingi, urmăreşte pagina... X, de la unitatea Y! Şi noi am aflat de ieri şi astăzi ne-au alarmat sutele de mesaje", a explicat, revoltată, o angajată MAI.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro