Borcea, luat prin surprindere de gardieni! Ce se întâmplă acum în celula milionarului!

+2 click pentru
galerie

Cristi Borcea, închis la Penitenciarul Jilava, a avut parte, recent, de o surpriză de proporții care l-a făcut să-și reamintească de vremurile bune, când urmărea meciurile lui Dinamo din loja oficială.

Ținut departe de toți oamenii dragi, inclusiv copilul abia născut, Cristi Borcea are, foarte rar, parte de surprize plăcute. Recent, însă, fostul finanțator al FC Dinamo s-a trezit, în celulă, cu un vechi prieten. Este vorba despre Victor Becali, care a fost adus, temporar, la Jilava și cazat fix în celula omului de afaceri. Victor Becali a fost „pus pe cursă”, cum spun deținuții, și adus de la Poarta Albă mai aproape de București, întrucât are un proces la care trebuie să se prezinte. 

Vărul lui Gigi Becali, încarcerat înca din data de 4 martie 2014 după ce a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", se luptă de mai multă vreme cu sistemul penitenciar, în condițiile în care nu mai primește permisie pentru a merge acasă, pe motiv că mai face obiectul unui dosar aflat în curs, în legătură cu presupusa mită dată fostei judecătoare Geanina Terceanu, de la Tribunalul București, care a judecat, inițial, "Dosarul Transferurilor" și care i-a achitat pe oamenii din fotbal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro