Bunica nimănui! Îngheață în subsol, la -20 de grade. Nu și-a mai văzut copiii de ani de zile și vrea să îi regăsească înainte să moară

Bunica / foto: captură video

Când spui cuvântul "mamaie", cu siguranță te gândești la cozonaci, o sobă caldă și multe povești frumoase. Însă astăzi vorbim despre o mamaie care locuiește într-un subsol fără ferestre, fără curent, fără căldură.

Mamaie Constanța îngheață de frig pe acest ger și tot ce își dorește este... o masă caldă și să-și mai vadă, măcar o dată, copiii pe care i-a adus pe lume și pe care mama sa i-a dat în grija statului.

CE MESAJ AI PENTRU MAMAIA CONSTANTA?

Dacă vreți să o ajutați pe bătrână, puteți face donații în conturile Fundației Mereu Aproape cu mențiunea "pentru CONSTANȚA ANDRONACHE":

-în Lei: RO63BRDE450SV57339384500
-în Euro: RO31BRDE450SV23761534500,

deschise la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU, CIF 18212553.

Invitată la ”Acces direct”, bătrâna a vorbit despre nedreptățile care i se fac de peste 20 de ani.

”Am dat terenul în arendă. L-au luat la licitație. Nu am avut acte pe el. A fost pământul mamei. Actul de moștenitor l-am pierdut. Nu am putut ca să mă cert cu ei. Nu m-au mai primit în comună. M-au dat afară. Am fost căsătorită și am patru copii, pe care i-au dat la cămin.

Soțul meu a murit de cancer. Eu nu am tată de la două luni. Mama a considerat să mă duc la muncă, pentru a avea bani și i-am lăsat cu mama.

Mama mi-a zis să las copiii să aibă grijă de ei. Nu mai știu nimic de ei. I-a dat în adopție. În ziua în care am împlinit 42 de ani, m-am dus să îi văd copiii și nu i-am mai găsit. Două verișoare au luat copiii în Italia. Erau bine, nu erau bolnavi, erau frumoși. Eu nu am iscălit pentru adopție, ci pentru tratament în Italia”,
a spus aceasta.

Vești bune pentru bunică!

O familie din Ploiești i-a oferit o casă în care să locuiască, fără să plătească nimic.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro