Burlăcia îl costă scump pe Dorinel Munteanu! Am aflat cât trebuie să-i plătească în fiecare lună fostei soţii

Jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul naţionalei de fotbal a României a decis în vara anului trecut să se despartă de soţia sa, Simona.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Munteanu îi plăteşte Simonei Munteanu, femeia de care a divorţat la mijlocul lunii februarie, aproximativ 4000 de euro pe lună cu titlul de cheltuieli compensatorii şi chetuieli de întreţinere.
Dorinel şi Simona Munteanu în faţa judecătorilor din Reşiţa. Magistraţii au desfăcut căsătoria "încheiată între părţi la data de 10 septembrie 1988, în faţa delegatului de stare civilă din cadrul Consiliului Local Bocşa şi înregistrată în Registrul stării civile sub nr. 111/10 septembrie 1988, prin acordul ambilor soţi". Simona-Nicoleta Munteanu a păstrat numele dobândit în urma încheierii căsătoriei, acela de „Munteanu”.

În schimb, antrenorul a fost obligat să-i plătească acesteia acesteia o "prestaţie compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situaţia în care pe viitor va realiza un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar".
Scandalul dintre cei doi soţi a izbucnit pe 21 iulie 2015, când Munteanu a depus pe masa judecătorilor cererea de divorţ (ulterior, instanţa a decis crearea unui dosar separat pentru împărţirea averii). Simona şi Dorinel au împreună o fată, Bianca, de 24 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 27 de ani. Foştii soţi sunt aşteptaţi din nou în faţa instanţei la finalul lunii mai, în procesul de partaj. Atunci trebuie să sosească şi rezultatele unei anchete sociale efectuată de autorităţile din Germania la domiciliul fostei soţii a antrenorului. În funcţie de rezultat, instanţa va stabili termenii partajului.

Citeşte şi

Am aflat cui rămâne averea lui Arghezi! Cine pune mâna pe 60 de milioane de lei

Adio vacanţe de lux şi maşini scumpe! Cum a ieşit "Prinţesa imobiliarelor" din gaşca copiilor de bani gata


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro