"Călăul de boschetari" se pregătește să iasă din pușcărie înainte de termen / Ce manevră a făcut criminalul!

+4 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai sadici criminali în serie, Sergiu Băhăian, supranumit "Călăul de boschetari", se pregătește să iasă din pușcărie, după ce a ispășit mai puțin de jumătate din pedeapsă.

 Sergiu Băhăian a deschis, recent, trei procese în județul Giurgiu, unde își ispășește condamnarea de 26 de ani de pușcărie, în care a solicitat liberarea condiționată. Băhăian a cerut atât contopirea unor pedepse, cât și liberarea înainte de termen, pe motiv că urmează să împlinească 60 de ani. În trecut, el a mai deschis niște procese, în care a cerut daune morale, pe motiv că pușcăria în care este ”cazat” nu îi oferă condiții de detenție la standarde europene.

În 2010, Băhăian şi complicii lui au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT, după ce membrii grupării au recunoscut că au comis trei asasinate la comanda "boss-ului" şi au înşelat mai multe societăţi comerciale cu peste 600.000 euro. Potrivit DIICOT, la iniţiativa lui Băhăian, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş fiind acuzaţi că, la instigarea liderului, cu premeditare şi pentru a se sustrage de la urmărirea penală, i-au ucis pe Emilian Leonte, Ionel Ulezu şi Petrică Căptălan, foşti membri ai grupării.

Asasinatele în serie au fost comise in perioada 2006 - 2008, victimele fiind aruncate în Canalul Dunăre - Marea Neagră sau îngropate sub plăci de beton. Cei doi asasini, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, au murit în penitenciar, după ce primul fusese condamnat la închisoare pe viaţă iar al doilea primise 22 de ani de detenţie.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro