Camelia Potec este distrusă! În clubul Colectiv, a murit omul care i-a adus MEDALIA DE AUR! ”Este o nenorocire fără margini”

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, este distrusă de durere. Unul dintre oamenii din staff-ul ei, cel cu care a colaborat atunci când a obținut medalia de aur la Olimpiada de la Atena din 2004, a pierit în incendiul produs la clubul Colectiv.

Costi Ignat era angajat al Institulului Naţional de Cercetare pentru Sport. Un om dedicat profesiei sale, chiar dacă unii colegi sau prieteni îl considerau un tip rebel datorită pasiunii sale pentru muzica heavy-metal. Despre acest hobby al lui nu vorbea foarte des. Avea cercul lui de prieteni, de ”metalişti” și cânta în formaţia „Monarchy Band”. Destinul a făcut ca el să se afle vinerea trecută în clubul groazei din Bucureşti, clubul care a ars ca o cutie de chibrituri în incendiul care a făcut deja 30 de decese și sute de alte victime. A murit acolo. Cameliei Potec, campioană olimpică la nataţie în 2004, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, nu-i vină să creadă că omul cu care s-a pregătit şi pe care-l cooptase în staff-ul ei nu mai este în viaţă.

Camelia Potec este distrusă după ce şi-a pierdut un bun prieten în incendiul de la Colectiv

„Era dedicat profesiei. Îi plăcea mult ceea ce făcea. Eu mă pregăteam cu el în fiecare zi, timp de o oră, pe simulator. La un moment dat am mers împreună cu el, cu maseorul meu şi cu antrenoarea mea, într-un cantonament centralizat, în Franţa. Îmi aduc aminte că la iniţiativa lui ne-am dus să vedem o etapă din Turul Franţei la ciclism. Era un mare iubitor al sportului. Despre pasiunea lui pentru muzica heavy-metal am aflat târziu. Nu am fost la nici un concert de-al lui... Era un tip familist.... Peste tot unde mergeam era cu soţia lui, Cristina... Doamne, nici nu am puterea să o sun! Este o nenorocire fără margini. Am pierdut un prieten!”, a ţinut să declare Camelia Potec pentru Spynews.ro.
Contactată de Spynews.ro, Cristina, soția lui Costi Ignat, nu a avut puterea să articuleze aproape niciun cuvânt. ”Nu pot vorbi, e prea mult...”, au fost singurele ei vorbe.

Citşte şi:

Klaus Iohannis, îndurerat de tragedia din clubul din Capitală: "Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal!"

Declaraţiile martorului care a sunat la 112! Cum a luat foc clubul Colectiv atât de repede?

VIDEO / Declaraţiile terifiante ale lui Raed Arafat despre explozia din Club: "Sunt 26 de morţi şi peste 80 de de răniţi, iar numărul lor este în creştere!"

Detalii cutremurătoare despre explozia din Clubul din Capitală! Numărul morţilor este în creştere

VIDEO / ULTIMĂ ORĂ! A luat FOC un club din CAPITALĂ! Zeci de oameni sunt resuscitaţi pe stradă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro