Când, cum şi de ce trebuie să punem grâul la încolţit pentru Sfântul Andrei! Tradiţia care nu moare niciodată
Publicat pe 25.11.2017 la 13:50 Actualizat pe 25.11.2017 la 14:26
În fiecare an, pe data de 30 noiembrie, îl prăznuim pe Sfântul Andrei. Foarte mulţi oameni doresc să-şi pună grâul la încolţit, pentru a avea bunăstare şi prosperitate în cămin, dar şi pe toate planurile.
În fiecare an, pe data de 30 noiembrie, îl prăznuim pe Sfântul Andrei. Foarte mulţi oameni doresc să-şi pună grâul la încolţit, pentru a avea bunăstare şi prosperitate în cămin, dar şi pe toate planurile.
Această tradiţie trebuie respectată anual, pentru a avea prosperitate, bunăstare şi o energie pozitivă în locuinţa proprie. Fiecare membru al familiei trebuie să pună în propriul lui ghiveci sau recipient o mână de grâu. Acestea se acoperă cu un strat subţire de pământ. Acesta trebuie aşezat la fereastră, pentru a avea căldură şi lumină. Depinzând de cât de mult creşte grâul, se spune, din bătrâni, că aşa va fi sănătatea în anul ce urmează.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.V.