Când pasiunea e mare, nu mai contează locul! Diplomaţi europeni, surprinşi în timp ce făceau sex în toaletele de la summitul de la Bruxelles

foto: hepta

Un cuplu de diplomaţi prezenţi la summitul de la Bruxelles şi-a dat frâu pasiunii, uitând de locul în care sunt. Cei doi amorezi au mers în toaletă şi s-au apucat de "treabă". Ghinionul lor e că au fost surprinşi în plină acţiune.

Doi oficiali aflaţi la summitul de la Bruxelles, unde premierul David Cameron dezbate ieşirea Marii Britanii din UE, au uitat de ce sunt acolo şi şi-au dat frâu liber pornirilor sexuale. Cei doi amorezi au fost surprinşi în baia din Lex Building, locul unde se desfăşoară summitul european, în timp ce făceau sex.

Se pare că totul s-ar fi întâmplat joi noaptea şi potrivit zvonurilor ar fi vorba de diplomaţi germani.

Potrivit dailymail.co.uk, care citează The Sun, o sursă din cadrul summitului susţine că amorezii au fost surprinşi în focurile pasiunii de oficialii sloveni.

"Se întreabă unii pe alţii: Ştiţi despre cine e vorba? cancelarul Angela merkel nu va fi deloc fericită dacă va afla cine sunt", ar fi spus sursa, potrivit dailymail.co.uk.

Citeşte şi:

VIDEO / A răspuns la cele mai controversate întrebări! Daniel Iordăchioaie a spus TOT despre prima lui experienţă sexuală: "Am avut un şoc!"

Cea mai nimfomană zodie! La ei Raiul se află în pat

A refuzat să facă amor cu iubitul ei de Valentine's Day, iar acest lucru l-a înfuriat teribil pe bărbatul "înfierbântat"! Ce s-a întâmplat între ei face înconjurul lumii

Cinci păcate sexuale pe care le comit femeile şi care le distrug viaţa

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro