Care este cel mai mare păcat făcut de femei în timpul sexului? "Aş duce la închisoare orice femeie care face asta"

Acesta este păcatul pe care îl fac femeile © pixabay.com

Femeile nu doar se bucură de actul sexual alături de partener, ele de cele mai multe ori ajung să păcătuiască! Sigur nu ştiai care este cel mai mare păcat făcut de ele. Acesta ar trebui pedepsit, susține un preot.

Preotul John Hagee a mărturisit care este cel mai grav păcat pe care aproximativ toate femeile îl fac în timpul sexului. Acesta spune că doamnele şi domnişoarele adesea rostesc numele lui Dumnezeu când se află în pat lângă iubit.

Preotul spune că acesta este unul dintre cele mai mari păcate pe care o femeie le poate face vreodată şi că numele lui Dumnezeu nu trebuie folosit în astfel de circumstanţe.

„Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie rosteşte în timpul sexului. Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta”, a mărturisit preotul, potrivit realitatea.net.

De asemenea, când o femeie ajunge să facă acest mare păcat, ele încalcă cele 10 porunci, fiind chiar o basfemie pentru care ar trebui pedepsite.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro