Care este starea fiicei afaceristului din Fălticeni, care a murit înjunghiat, după ce a fost internată la neuropsihiatrie

Viorel Cârnăreasa a fost omorât de fiica lui © arhivă

Fiica afaceristului din Fălticeni a fost internată la neuropsihiatrie și se află sub supraveghere medicală 24 din 24. După ce a comis o crimă oribilă, autoritățile au în desfășurare anumite cercetări, pentru tragerea la răspundere penală. 

Fiica afaceristului din Fălticeni se află sub supraveghere psihiatrică, după ce și-a ucis cu sânge rece tatăl. Tânăra a recurs la acest gest teribil, după ce tatăl său, Viorel Cârnăreasa, i-ar fi reproșat că ascultă muzică la un un volum prea tare.

"Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că într-o zi din perioada 08 – 10 noiembrie 2017, pe fondul unui conflict spontan şi al unor afecţiuni de natură psihică ale suspectei, aceasta a exercitat, cu intenţie, repetate acte de violenţă de intensitate ridicată asupra tatălui său, aplicându-i multiple lovituri cu corpuri tăietor-despicătoare şi tăietor-înţepătoare în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave ce au condus la deces. La data de 11 noiembrie 2017, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii faţă de suspecta minoră, dispunând totodată efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi pentru tragerea la răspundere penală. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", a declarat Lucian Stănescu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, conform ziaruldepenet.ro.

Viorel Cârnăreasa a fost ucis în propria casă de fiica sa, ea recunoscându-și fapta.
Motivul invocat de aceasta a fost acela că părintele i-ar fi reproșat că ascultă muzică la un un volum prea tare. Tânăra care şi-a înjunghait tatăl a fost audiată și a fost internată într-un spital de boli psihice. Acesta era divorţat de soţia sa. Ea a luat doi copii şi au plecat în străinătate, el rămănând cu fata de 17 ani acasă, în Suceava. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro