Cârnaţii pot preveni CANCERUL. Cum este posibil aşa ceva?
Publicat pe 29.03.2015 la 10:50 Actualizat pe 29.03.2015 la 11:13
In alimentatia de zi cu zi, ne ferim de carnati pentru ca suntem constiente ca ingrasa. Dar oamenii de stiinta au descoperit ca acesta poate contribui la prevenirea cancerului.
In alimentatia de zi cu zi, ne ferim de carnati pentru ca suntem constiente ca ingrasa. Dar oamenii de stiinta au descoperit ca acesta poate contribui la prevenirea cancerului.
Concluzia apartine cercetatorilor din cadrul Universitatii de Tehnologii Alimentare din orasul bulgar Plovdiv, care au inventat carnatul care poate ajuta la prevenirea mai multor tipuri de cancer.
Produsul contine o cantitate mare de licopen, substanta regasita in proportie mare in coaja rosiilor. Licopenul este cel care genereaza culoarea rosie a tomatelor, fiind un colorant natural care aduce si multe beneficii asupra sanatatii.
Substanta reduce incidenta mai multor tipuri de cancer si este util pielii si nu numai, caci incetineste procesul de imbatranire celulara.
Continuarea pe lyla.ro
Foto: jurnalul.ro
Citeste si:
ORA DE VARĂ 2015. Cum ne afectează schimbarea orei: "Risc mare de sinucideri şi atacuri de cord"