Cascadorul român care a jucat alături de Van Damme şi Wesley Snipes, la un pas de moarte! Un accident stupid s-ar putea să îi distrugă cariera

Unul dintre cascadorii români care a jucat alături de Van Damme şi Wesley Snipes a suferit un accident grav şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a suferit, deja, cinci operaţii. 
Fost elev al celebrului Szobi Cseh, cascadorul Petru Mihai Danciu, alintat de prieteni "Bărbuţă", trăieşte o dramă cumplită. Acum câteva zile, cascadorul a fost victima unui grav accident de circulaţie, în urma căruia s-a ales cu bazinul sfărâmat şi cu multe alte fracturi. Acesta se ducea către Călugăreni, unde are o locuinţă, iar la un moment dat a oprit maşina pe banda de urgenţă. Acesta a coborât să ia ceva din portbagaj, moment în care automobilul său a fost lovit violent de maşina care venea din sens opus.
Gigel Andrabulea, preşedintele Asociaţiei de Cascadori "Tudor Stavru", a dezvăluit pentru Spynews.ro că deşi a fost grav rănit, "Bărbuţă" a găsit forţa să sune singur la numărul de urgenţă 112, unde a menţionat chiar că doreşte să fie transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Pentru că pierdea aproximativ doi litri de sânge la 24 de ore, cascadorul a avut nevoie de transfuzii, iar la spital s-au dus, să doneze sânge, peste 40 de apropiaţi ai acestuia. În plus, în numai câteva zile, Petru Mihai Danciu a fost operat de cinci ori. Acesta a jucat, alături de Wesley Snipes, în filmul Seven Seconds, a fost cascador în mai multe filme ale lui Jean Claude Van Damme şi în toate filmele turnate în România care l-au avut în rolul principal pe Steven Segal. În acelaşi timp, Danciu a fost cascador şi în filmele româneşti Triunghiul Morţii, Crucea de Piatră, Ultimul cartuş şi Balanţa.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro