Cât costă o porție de hamsii și o bere pe plaja Corbu. Oamenii au crezut că nu văd bine!
De Georgiana Prodan.
Publicat pe 01.08.2022 la 10:53
Actualizat pe 01.08.2022 la 10:53
Dacă ai o zi agitată la serviciu, vrei să petreci timp cu familia sau pur și simplu dorești să te conectezi cu natura, plaja Corbu poate fi soluția ideală... până când vezi prețurile. Stați să vedeți cât costă aici o porție de hamsii și o bere. Turiștilor care au ajuns pe plaja Corbu nu le-a venit să creadă!
- Românii au stat departe de litoralul românesc anul acesta
- Prețurile au explodat
- Ce prețuri sunt pe plaja Corbu
Fără îndoială, plaja Corbu este una dintre cele mai frumoase plaje săbatice din România. Mulți dintre patroni s-au plâns că litoralul românesc este pustiu, în plin sezon. În realitate, turiștii sunt de părere că prețurile sunt responsabile pentru absența lor de la malul Mării Negre.
Cât costă o porție de hamsii și o bere pe plaja Corbu
De cele mai multe ori, plaja Corbu nu este supra-aglomerată. O porție de hamsii și o bere costă 55 de lei, având în vedere că o porție de 250 de grame de hamsii costă 20 de lei, conform playtech.ro.
De asemenea, plaja Corbu este una dintre zonele protejate ale Mării Negre. Așadar, plaja Corbu din Constanța face parte din Rezervația Delta Dunării. Este plină de scoici, de păsări și vegetație sălbatică.
Cu toate acestea, chiar dacă peisajul este unul de-a dreptul fermecător, turiștii au renunțat anul acesta la litoralul românesc și au preferat destinațiile de pe meleagurile străine. Printre destinațiile preferate de români se numără Turcia, Grecia, Egipt şi Bulgaria.
Românii au stat departe de litoralul românesc anul acesta
Prețurile au fost motivul pentru care românii au stat departe de litoralul românesc anul acesta. De asemenea, și prețurile la șezlonguri au fost uriașe. Agenţiile de turism au înregistrat cereri din ce în ce mai mari.
Mulți dintre turiști sunt de părere că merg în străinătate, în vacanță, cu aceleași sume pe care le-ar fi cheltuit în România. Sezonul estival a fost extrem de așteptat, mai ales după pandemia de coronavirus.
Hotelierii și proprietarii de restaurante se plâng că nu au clienți, față de anii trecuți. Per total, la mâncare și la cazare, prețurile sunt cu 25% mai mari față de anii precedenți.
Citește și: Cel mai consumat aliment de turiști în vacanță pe litoralul românesc. Nu e vorba de hamsii sau porumb