Căutări disperate! O fetiţă de 4 ani din Suceava a dispărut pe un ger cumplit

Căutări disperate! O fetiţă din Suceava a dispărut pe un ger cumpli © evz.ro

Căutări disperate în judeţul Suceava. O fetiță în vârstă de doar patru ani a dispărut de acasă, pe o vreme cumplită. Marți, în ziua în care a dispărut afară erau minus 4 grade iar noaptea temperatura poate ajunge şi la minus 15 grade în zonă.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au fost sesizaţi despre dispariţia fetiței Alexandra Maria Aioanei, în vârstă de 4 ani, domiciliată în orașul Dolhasca, județul Suceava, aşa cum informează evz.ro.

Aioanei Alexandra Maria are următoarele semnalmentele: aproximativ 80 cm înălţime, ten deschis, păr blond şi drept, ochi albaștri şi era îmbrăcată cu o geacă roz. Părinţii sunt disperaţi şi fac mari eforturi să o găsească.

Persoanele care deţin informaţii despre micuţă sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro