VIDEO / Căutări disperate pentru bucureșteanul de 30 de ani, dispărut în Bucegi. Ce au găsit salvamontiștii la faţa locului

+3 click pentru
galerie

Daniel Rusu © observator.tv

UPDATE: Tânărul dispărut în urma de avalanşei produsă ieri în Munţii Bucegi se numeşte Daniel Rusu şi are 30 de ani. 

Un bărbat de 30 de ani din Bucureşti a fost înghiţit de o avalanşă produsă în Munţii Bucegi. Acesta a căzut în gol apoximativ 500 de metri, pe Valea Coştilei, declanşând chiar el căderea masivă de zăpadă, potrivit observator.tv.

Salvamontiştii l-au căutat ore în șir, dar din păcate, bărbatul nu a fost găsit.

"După o oră de sondat a plecat avalanşa de sus şi a fost cât pe ce să ne astupe şi pe noi. Riscul este mult, mult prea mare să facem astfel de căutări pe timp de noapte. Am luat decizia în unanimitate să abandonăm că, oricum, şansele de supravieţuire ale victimei sunt aproape nule. Şi, mâine continuăm căutările" a declarat Claudiu Vasilescu, Salvamont București.

Tânărul de 30 de ani se afla cu patru prieteni în Valea Coştilei, în apropiere de platoul Bucegi.

Daniel Banu, șef Salvamont Prahova: "Mai avea aproximativ 5 metri până să ajungă sus, pe platou, s-a dezechilibrat, a căzut, şi în cădere a declanşat avalanşa. Care l-a târât sute de metri şi la dus până, bănuim, că încă nu l-am găsit, bănuim că până la 50 de m de refugiul Coştina".

Salvamontiștii au găsit doar rucsacul tânărului, casca fiind complet distrusă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro