VIDEO / Calvarul fetiţelor din şopron a ajuns la final. Au ajuns la Protecţia Copilului şi acum au un loc curat unde să doarmă

+3 click pentru
galerie

Ani la rând au îndurat frigul şi mizeria. Georgiana şi Flori, fetiţele care s-au chinuit într-un şopron, au fost salvate azi. După mai multe semnale de alarmă cu privire la traiul mizer pe care îl duceau cei doi copii, autorităţile au dus fetele într-un loc în care vor avea parte de un trai decent.

Cea mai importantă zi pentru fetiţele din şopron a sosit. Georgiana şi Flori au primit o nouă şansă la viaţă. La prima oară a dimineţii o echipă de la Protecţia Copilului a mers acasă la tata George. Zâmbitoare, mama Anişoara privea cum îi erau salvaţi copiii de la calvarul în care îşi duceau existenţa. Fără să se îngrijoreze de soarta copilelor, mama era mai speriată de faptul că soţul ei o să o lovească. "Ce fac eu acum, mă omoară asta?", a fost singura reacţie pe care mama celor două fetiţe a avut-o în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Tatăl nu a făcut altceva decât să înjure şi să ameninţe. "De acum încolo o să am eu grijă de cei care au vorbit. Nimeni nu ştie cât de greu îmi e, cât m-am chinuit eu pentru ele", a declarat tata George.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Drama surorilor din şopron nu s-a terminat! Cea care le-a adus pe lume şochează din nou!

A auzit că intră în platoul "Acces direct" şi s-a panicat! Simona Gherghe a încercat s-o liniştească: "Aici nu e despre bătaie". Ce a urmat

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro