Se repetă cazul Caracal? Femeie luată la ocazie, băgată în sperieți de șofer! "Nu-ți fie teamă, nu sunt Dincă"

Se repetă cazul Caracal? Femeie luată la ocazie, băgată în sperieți de șofer! "Nu-ți fie teamă, nu sunt Dincă" (foto simbol) © pexels

O femeie a trăit clipe de groază, după ce a fost luată cu mașina la ocazie. Șoferul a început să îi facă avansuri și chiar i-a spus că nu este precum Gheorghe Dincă, adâncind și mai mult starea de tensiune și teamă.

O înregistrare audio cu convorbirea dintre cei doi a fost făcută publică pe Facebook, iar replicile bărbatului sunt absolut dizgrațioase. Materialul audio a stârnit un val de indignare din partea internauților, care vor ca acesta să fie prins și să răspundă pentru faptele lui. Femeia a urcat în mașină la ocazie, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani. La scurt timp de când au pornit, bărbatul a început să îi facă avansuri și chiar să se compare cu Gheorghe Dincă, cel numit și criminalul din Caracal.

"Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?"

Femeia a avut prezență de spirit, a scos rapid telefonul și a început să îl înregistreze. A postat totul online, în speranța că va ajunge și în atenția organelor de poliție, care se vor sesiza pentru gestul bărbatului. Din păcate, din ce în ce mai multe cazuri similare se întâmplă în România. 

"Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Dacă vrei să mă înţelegi, mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic... Te iau în maşină, de ce nu, Doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!... Toate rămâneau între noi! Deci nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat, e mascat... Totuşi ai putea să mă laşi, că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest... nimic, nimic, nimic.Nu se întâmplă nimic. Nu-ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?", spune bărbatul.

Vă reamintim că și Gheorghe Dincă i-a propus Alexandrei Măceșanu, după ce a luat-o la ocazie, să întrețină relații sexuale, iar fata l-a refuzat. Acesta a devenit violent și a răpit-o, ducând-o la casa lui Caracal. Ulterior, criminalul din Caracal a mărturisit în fața anchetatorilor că a ucis-o pe adolescentă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro