CAZ CUTREMURĂTOR! Clipe de coşmar pentru o fetiţă de câteva luni. Scrisoarea mamei a a ajuns virală

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: simbol Hepta

Prin clipe de coşmar trece o fetiţă de câteva luni, alături de mama ei. Copilul are mari probleme de sănătate, iar după cum declară mama acesteia, doctorii din spitalul din Târgu Jiu, acolo unde este internată, nu ar trata-o corespunzător. Femeia simte că fetiţa sa ar putea ajunge în pragul morţii deoarece medicii şi asistentele din spital nu îi acordă suficientă atenţie pe cât de gravă este situaţia.  

Povestea femeii şi a fetiţei de câteva luni este șocantă și a stârnit reacții dure pe Internet:

”Este inadmisibil ca într-un oraș precum Târgu Jiu să nu ai un medic pediatru bun! Inadmisibil!

Ajung acasă marți, după 5 luni plecate în Timișoara cu copilul născut prematur, cu foarte multe probleme de sănătate. În două zile, acasă, fetița mea răcește și răceala îi coboară la plămâni (ea având deja displazie bronho-pulmonară). Îmi face crize de apnee și ajung de urgență cu ea la Spitalul de Urgențe din Târgu Jiu, acolo îmi stabilizează fata și mi-o trimit la secția de Pediatrie. Doctorița de pe salvare cere internarea fetei pe secția de ATI, având în vedere faptul că fetița mea, acum două luni, când am încercat să venim iar cu ea acasă din spital de la Timișoara, a pățit exact același episod de apnee, după care au urmat două stop-uri respiratorii.

Medicul de gardă de la ATI de la Spitalul 700 (Spitalul Județean Târgu Jiu n.r.) refuză internarea fetei pe secția ATI spunând că este bebeluș și că trebuie mers la Pediatrie.

Medicul de pe ambulanță duce fata la Pediatrie unde este preluată de medicul de gardă de acolo. A urmat un schimb de replici acide între cele două doctorițe, medicul de pe salvare explicându-i doamnei doctor Popescu (medic gardă Pediatrie) că îi scad bătăile inimii fetei și că fata prezintă episoade de apnee. Medicul de gardă refuza să creadă, spunând că este de vină senzorul de la plusoximetru …

După ce fata este preluată de Pediatrie se chinuiesc o oră să îi bage fetei o branulă în căpuț , deoarece nu îi găseau vene. Fata este conectată la aparat de oxigen, cu MASCĂ DE ADULȚI PE FAȚĂ ! Secție de pediatrie fără mască de copil pentru oxigen ! Masca fiind cât căpuțul Melisei.

Anunț doctorița că fetița mea face crize de apnee, ea spunând că nu am dreptate. Într-un final îi ridică fetei bluzița de pe ea și constată și ea că fata nu respiră. Se panichează și îmi spune că o depășește cazul, că e grav și că să trimitem fata înapoi la Timișoara.

Cu chiu cu vai, obținem aprobare de la salvare pentru o salvare tip C2 să transfere fata la Timișoara… și de aici începe distracția …

Salvarea refuză transportul fetei, dacă aceasta nu este stabilă și intubată (perfectă dreptate) …" a scris femeia pe una dintre reţelele de socializare.

Citeşte mai multe aici 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro