Caz şocant în Vrancea! Două fete împreună cu mama lor, găsite moarte într-o pădure!

Sursa foto Jurnalul de Vrancea

Două fetiţe de 14 şi respectiv 3 ani au fost găsite moarte într-o pădure, în comuna Poiana Cristei din judeţul Vrancea.

Conform primarului comunei Poiana Cristei, Vlad Petruş, cele două copile şi mama lor din satul Dălhăuţi, comuna Cârligele, ar fi mers, duminică, la o pomană în comuna Poiana Cristei, la locuinţa surorii femeii şi a concubinului ei. Noaptea, din motive necunoscute, cele trei ar fi plecat spre casă pe jos, prin pădure, către satul Dălhăuţi.

Localnicii susţin că după cele trei ar fi plecat şi sora femeii, în vârstă de 41 de ani, iar motivul pentru care acestea ar fi ales să plece ar fi fost o ceartă în familie. Întrucât nu au mai ajuns acasă, la Cârligele, luni seară, rudele au anunţat Poliţia care a început căutările.

Marţi, au fost găsite moarte cele două fete de 3 şi 14 ani şi mama lor, de 44 de ani, cadavrele fiind găsite în pădure, în zone apropiate. Fata de 14 ani acoperise cu haina şi cu propriul trup cel al surorii sale de trei ani, probabil pentru a încerca să o protejeze de ploaie şi de frig.

"E o pădure de foioase, la o altitudine de 400-500 de metri, cu dealuri, văi, teren accidentat, cadavrele au fost găsite relativ aproape de sat, la circa 300-400 de metri de casa la care au fost, erau persoane amărâte, cu o doză de retard, dar fără tratament şi îngrijiri de specialitate. Nu înţelegem de ce, deşi erau lângă staţia de microbuz, au preferat să o ia spre casă pe jos, prin pădure, între Poiana Cristei şi Cârligele sunt 7-8 kilometri, prin pădure, au murit probabil din cauza hipotermiei, pentru că a fost foarte frig şi a plouat foarte tare în zonă. Au murit aproape de casă, erau la 300-400 de metri de casa de unde plecaseră", a declarat pentru Mediafax primarul comunei.

Conform sursei citate, în continuare se fac cercetări amănunţite pentru găsirea celei de-a patra persoane dispărute, respectiv femeia de 41 de ani.

T.S

Citeşte şi: 
Alergică la şcoală! Cum arată adolescenta care va învăţa tot restul vieţii în camera ei

Fructele de sezon fac MINUNI pentru pielea ta! Masca fabuloasă cu STRUGURI care te scapă de EXCESUL de SEBUM


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro