Caz şocant la Cluj Napoca! O profesoară de la Universitatea Babeş – Bolyai a murit la o lună după ce s-a spânzurat într-un dulap de haine

Sursa Foto Gazetadecluj

O profesoară de la Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj- Napoca a murit în chinuri groaznice după ce a fost găsită spânzurată într-un dulap cu haine.

Olimpia Călianu, secretara catedrei de Fizică a Universităţii Babeş – Bolyai Cluj-Napoca a murit în urmă cu câteva ore, la Spitalul Clinic Municipal (fost “Clujana”) din Cluj-Napoca după o agonie de peste o lună. Aceasta se spânzurase şi a fost salvată în ultima clipă de un membru al familiei, care a şi anunţat salvarea. Femeia a fost menţinută în viaţă, cu eforturi uriaşe de către medicii spitalului, însă în urmă cu câteva ore femeia, în vârstă de 41 de ani, a încetat din viaţă, scrie Gazetadecluj.

Se pare că femeia suferea de  de depresie post natală, după ce dăduse naştere celei de-a doua fetiţe, astăzi ajunsă la vârsta de 9 luni.

Profesorul Simion Simon, fost decan şi şef de catedră al Facultăţii ne-a declarat, conform aceleiaşi surse, că regretă profund moartea celei cu care a lucrat o perioadă de cel puţin 10 ani de zile: „A fost o persoană deosebită şi extrem de profesionistă în domeniul ei, cu o atitudine absolut exemplară pentru o persoană dintr-un secretariat, aşa cum ar trebui să aibă totă lumea. Mi s-a părut că a fost un exemplu pentru toată lumea şi cu greu ai fi putut să găseşti ceva să-i reproşezi. Nimeni nu poate să ştie ce-i în mintea unui om şi ce poate să se întâmple, dar vorbim de un lucru şocant…”.

T.S

Citeşte şi:
Gara de Nord din Capitală este BLOCATĂ! Niciun tren nu intră şi nu iese din staţie

Incident şocant în Capitală! O femeie şi-a aruncat copilul de la etajul opt al unui bloc, iar apoi s-a sinucis
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro