VIDEO / Caz şocant! Un băieţel de doar trei ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă! Motivul este incredibil

Sursa foto: Captura Youtube

Un băieţel de doar trei ani din India a fost condamnat la închisoare pe viaţa dintr-un motiv incredibil. 

Ahmed Mansour Qorany Sharara, originar din India, alături de alte 115 persoane au primit acestă pedeapsă necruţătoare de o instanţă militară egipteană, într-un proces referitor la moartea a trei persoane în timpul unui miting desfăşurat în ianuarie 2014.

Ahmed avea un an în momentul producerii faptelor, scrie CNN.  După ce familia a făcut presiuni, justiţia a recunoscut că s-a produs o confuzie.  Pe fondul temerilor familiei, autorităţile egiptene au admis miercuri că este vorba de o confuzie de identitate, oferind asigurări că nici copilul, nici tatăl acestuia nu vor ajunge în detenţie. Acesta a fost confundat cu un băiat de 16 ani cu acelaşi nume.

Se pare că băieţelul de trei ani are acelaşi nume cu un adolescent în vârstă de 16 ani care ar fi fost implicat în crime.

T.S

Citeşte şi:
FOTO / A renunţat la jobul pe care-l avea într-o corporaţie, pentru a fi star porno! Cum arată femeia care a înnebunit bărbaţii de pe tot mapamondul

VIDEO / Noi detalii halucinante ies la iveală în cazul fetiţelor din Vaslui! Motivul incredibil pentru care tatăl lor îşi bate soţia


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro