CAZ SOCIAL - "ACCES DIRECT" / Mesajul emoţionant pe care l-a transmis Emilia părinţilor biologici înainte de a pleca din ţară

Au curs lacrimi de fericire pe chipul Emiliei când şi-a văzut părinţii biologici. Tânăra a dat dovadă de mult curaj când a reuşit să-i ierte pe cei care i-au dat viaţă pentru că au lăsat-o în voia sorţii.

În ultimele zile petrecute pe meleagurile din ţara în care s-a născut, Emilia a stat alături de familia sa. Şi-a îmbrăţişat fraţii, şi-a vizitat mătuşa bolnavă, dar şi mama. "E grea despărţirea. Ne-am ataşat foarte mult de ea, acum. O iubim şi vrem să stea lângă noi", au spus cu lacrimi în ochi şi durere în suflet fraţii Emiliei care abia şi-au cunoscut sora, dar au fost nevoiţi să se despartă din nou de ei.

Înainte să plece din ţară, Emilia le-a transmis părinţilor mesaje emoţionante:

Pentru familia mamei: "Sunteţi nemaipomeniţi, minunaţi. Mi-a plăcut foarte mult să joc fotbal cu voi şi m-am simţit bine primită. Mi-a plăcut că toată lumea a venit să mă vadă. Vă doresc toate cele bune. Vă promit că o să mă întorc, poate anul viitor. Vă iubesc şi aveţi grijă de voi!"

Pentru familia tatălui: "Tată, ştiu că a fost greu pentru tine să mă vezi mai mult cu familia mamei, dar să ştii că mereu o să fiu fetiţa ta, pentru că am fost primul tău copil, aşa cum ai spus. O să te iert meure, indiferent de orice"
, a spus Emilia la "Acces Direct".

Emilia Mădălina Huss s-a născut în România, dar la vârsta de 4 ani a fost luată din "orfelinatul groazei" din Sighet şi dusă în Statele Unite ale Americii. Acolo, fetiţa a fost înfiată de un cuplu cu un suflet mare care au crescut-o ca pe fiica loc. Emilia s-a întors pe meleagurile româneşti pentru a-şi cunoaşte familia biologică.

D.C.

foto: captură "Acces Direct"

Citeşte şi:

Caz social - "Acces direct" / Lacrimi de bucurie în direct. Emilia Mădălina şi-a cunoscut tatăl, după 19 ani


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro