Caz teribil în Dâmboviţa! Un bărbat şi-a bătut crunt mama, apoi i-a ţinut lumânarea până şi-a dat ultima suflare

Crima Dâmboviţa © mditv.ro

Caz halucinant în Dâmboviţa! Un bârbat în vârstă de 56 de ani şi-a bătut crunt mama, apoi a aprins o lumânare şi a ţinut-o până când bătrâna şi-a dat ultima suflare.

Bătrâna de 81 de ani avea viaţa un calvar, scrie mditv.ro. Fiul ei, un bărbat divorţat, o bătea tot timpul din diferite motive. Ultima dată, i-a fost fatal. Bărbatul a bătut-o, apoi a aprins lumânarea până când femeia şi-a dat ultima suflare. 

Ceea ce a şocat autorităţile a fost faptul că după ce bătrâna a murit, bărbatul a chemat medicul pentru a obţine certificatul de deces. Acesta şi-a dat seama rapid că femeia a fost bătută, dat fiind faptul că avea leziuni la cap, dar şi pe corp. În momentul în care a ajuns poliţia, criminalul a spus că mama lui a căzut în timp ce căra lemne.

După ce au făcut o anchetă, poliţiştii au descoperit că femeia fusese bătută cu bestialitate. Bărbatul a fost reținut și va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro