CAZ TERIFIANT! A ajuns la medic cu urechile putrezite

Drogurile sunt o cauză majoră a multor incidente neplăcute pe care oamenii le suferă. O consumatoare s-a trezit jumătate moartă după ce a luat cocaină în combinaţie cu un alt medicament.

Dacă e alternat cu cocaină, Levamisole-ul putrezeşte pielea consumatorului. Această combinaţie poate cauza vasculită, o boală care se manifestă prin inflamarea vaselor de sânge şi înegrirea ulterioară a anumitor părţi de piele.

Conform dailymail.co.uk, o femeie, în vârstă de 42 de ani, s-a prezentat la spital spunând că are dureri de abdominale, musculare şi răni pe piele, fără să se fi lovit. Rănile s-au dovedit a fi cauzate de vasculită. Aceasta consumase cocaină combinată cu Levamisole. Acest medicament e de obicei utilizat de către veterinari, dar a fost interzis după ce s-a descoperit că asupra omului acesta poate face pielea să putrezească.

Incidentul s-a întâmplat din cauza unei cocaine care conţinea substanţa folosită de veterinari. Autorităţile au făcut o avertizare acum câţiva ani despre faptul că există în circulaţie drogul alterat cu medicamentul respectiv, după ce alte victime s-au prezentat cu aceleaşi simptome. În aprilie 2011 a fost făcut un raport al cărui rezultat spune că 82% din cocaina confiscată în acel an conţinea Levamisole.

Vezi aici pozele care au făcut invadat Internetul!

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

Praful vaginal pentru combaterea infecţiilor, noul drog al tinerilor! Mărturiile incredibile ale celor care l-au încercat

VIDEO / EXCLUSIV / Poliţia, impotentă în faţa găştilor de drogaţi! Ce au făcut oamenii legii atunci când au fost alertaţi că narcomanii infectaţi cu HIV umblă printre copii, la locul de joacă!

Mărturia şocantă a unui fiu de preot care a fost prins în timp ce vindea droguri! "Luam doar de trei ori pe săptămână, ca orice tânăr din ziua de azi!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro