Cazul băieţelului de trei ani care a şofat înjurând, prin Capitală, a născut o modă periculoasă! Puştiul ăsta vrea să fie şi mai "tare"!

La numai câteva zile după ce spynews.ro a publicat un filmuleţ scandalos cu un copil de trei ani care conduce o maşină şi înjură ca la uşa cortului, un părinte a decis să recreeze ispăvile  acestuia.
De această dată, în rolul principal este Duţu, cum îl alintă unul dintre cei doi bărbaţi aflaţi în maşină. Copilul  - ce nu pare a avea mai mult de trei ani - este indemnat de cei aflaţi cu el în maşină să stea cu mâinile pe volan şi să claxoneze spre amuzamentul "adulţilor". 
Înregistrarea vine la doar câteva zile după ce, la începutul săptămânii trecute, spynews.ro a intrat în posesia unui film incredibil, al cărui protagonist este un băiat de aproximativ trei ani, care... conduce maşina. Băieţelul s-a comportat ca un adevărat "şmecher" în trafic. Ţinut în braţe de un şofer inconştient, copilul face ce a fost învăţat de "adulţii responsabili". Răsuceşte de volan, claxonează, comentează la adresa unui echipaj de poliţie pe care l-a întâlnit în trafic... Momentul culminant vine atunci când pe lângă el trece un alt autoturism care, spune băiatul, l-a speriat. Atunci copilul de trei ani începe să înjure mai abitir ca birjarii, aruncând cuvinte grele la adresa mamei şoferului respectiv şi nu numai.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro