Ce a cerut Monalisa, tânăra de 26 de ani din Piteşti, înainte să moară! Colegele din salonul de spital au rămas înmărmurite

+5 click pentru
galerie

Monalisa Pandelea © Facebook

Ţi se face pielea de găină! Monalisa Pandelea, tânăra make-up artist din Piteşti care a murit, a avut parte de momente cumplite în ultimele zile de viaţă. 

În timp ce se afla în spital, tânăra a legat prietenii cu colegele de salon. O femeie a scris pe o reţea de socializare ce i-a cerut Monalisa cu o seară înainte să moară şi cât de schimbată era după ce fusese la mormântul sfânt, în Ierusalim. 

"Înainte să adoarmă, m-a întrebat dacă am o Biblie, ar fi vrut să audă câteva cuvinte, dar nu aveam, aşa că i-am redat 1 Corinteni 13 şi-apoi am cântat. Era atât de atentă, de prinsă de subiect, de încântată de melodie… părea aşa de alinată de cuvintele auzite… că-ţi tot venea să-i vorbeşti. Am stat mult timp acolo, până când toate celelalte au adormit şi-am vorbit despre Dumnezeu. Sorbea cuvintele ca şi cum aşteptase momentul acela întreaga-i viaţă. La sfârşit...", a scris femeia. 

Citeşte şi - Legătura neştiută dintre Andreea Mantea şi Monalisa Pandelea, tânăra make-up artist care a murit la 26 de ani

"Dar am adormit repede… Nu se crăpase de ziuă când, doamna din patul de lângă se ridică şi îmi spune şoptit: <A murit! Vecina noastră a murit. E la salonul 4 şi i-au aprins şi lumânarea!> Cine? Cum?? Nu-mi venea să cred… aseară totul părea bine. M-am ridicat şi am observat patul gol al celei care, cu o seară înainte îmi fusese prietenă şi partener de conversaţie. Moartea ei, venită pe neaşteptate în numai 10 minute după o căzătură în baie, a fost un şoc pentru toată lumea. Pe chipurile bolnavelor se aşternuse doliu", a mai scris ea. 

Citeşte şi - Cutremurător! Ce a făcut artista din Piteşti înainte să moară! Cum a încercat să se salveze

Monalisa Pandelea a fost condusă pe ultimul drum duminică. Fata de 26 de ani a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câteva luni, iar săptămâna trecută a pierdut lupta cu boala. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro