Ce a făcut fostul model Dana Bălcăcean cu bijuteriile şi tablourile de sute de mii de euro, chiar înainte să moară! Nici familia nu ştia acest lucru!

Înainte să cadă la pat, fosta soţie a milionarului Dan Bălcăcean a fost, potrivit unor surse, implicată în mai multe combinaţii periculoase.
Conform unor surse din anturajul fostului fotomodel, după divorţul de omul de afaceri Cosmin Bălcăcean, viaţa Danei Tudor (ex-Bălcăcean) ajunsese din ce în ce mai grea. Aceasta locuia într-un apartament cu patru camere dintr-un complex de lux situat în apropierea Circului de Stat pntru care plătea o chirie exorbitantă şi angajase inclusiv bodyguarzi, în condiţiile în care era convinsă de faptul că fostul ei bărbat vrea s-o omoare ca să-i răpească fetiţa. 
Sursele citate au dezvăluit că Dana ajunsese să aibă costuri mult mai mari decât sumele pe care le încasa, iar din acest motiv începuse din ce în ce mai des să ceară bani împrumut. Înglodată în datorii, aceasta ar fi ajuns, în cele din urmă, să apeleze la nişte cămătari, de la care ar fi luat sume importante de bani, pentru care ar fi garantat cu bijuteriile cu diamante pe care le avea în casă. Mai mult, aceasta ar fi lăsat gaj şi mai multe tablouri de valoare, de urma cărora, spun sursele citate, nu s-ar mai şti nimic. 
Fetiţa Danei Bălcăcean răsfoieşte albumele cu fotografii ale mamei sale
Lipsită de sprijinul fostului ei soţ, Dana Bălcăcean s-ar fi plâns apropiaţilor că este obligată să facă aceste eforturi disperate, în condiţiile în care avea nevoie de bani pentru întreţinerea fetiţei.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro