Ce i-a pregătit Elena Hueanu fostului iubit, în meciul care se joacă la ea acasă!

Fotomodelul Elena Hueanu şi Cristian Coandă se războiesc de luni de zile pentru custodia fetiţei pe care o au împreună.

Cei doi trebuie să se prezinte în această dimineaţă la Judecătoria Timişoara, acolo unde Elena Hueanu a cerut custodia fetiţei pe care o are cu fotbalistul. Pe terenul ei, ar spune gurile rele,  în condiţiile în care Hueanu a făcut tot ce a putut pentru a muta dosarul de la Bucureşti la Timişoara. Pentru ea, este singurul mod în care ar putea câştiga războiul cu Cristian Coandă. În Germania - acolo unde a locuit cu micuţa - a pierdut deja procesul cu fostul ei iubit. "Există o hotărâre judecătorească şi executorie, dată de magistraţii germani, prin care eu pot să am o relaţie cu copilul meu. Nu vreau să creadă lumea că încerc să îi iau fetiţa. Doresc să am o relaţie normală şi să pot să o vizitez şi să petrec timp cu ea", a explicat, pentru SPYNEWS, Cristi Coandă.

S-au despărţit din cauza scandalurilor

Cristi Coandă şi Elena Hueanu s-au despărţit din cauza certurilor şi scandalurilor tot mai frecvente. La un moment dat, în presă s-a vorbit chiar despre faptul că Hueanu ar fi fost bătută şi înfometată de iubitul ei. După ce s-au despărţit, fotomodelul a plecat în Germania, la rude. Blonda a povestit că principalele motive care au dus la încheierea relaţiei lor ar fi fost violenţa şi problemele cu alcoolul pe care le-ar avea fotbalistul.

Citeşte şi

Şi umilit, şi cu banii luaţi! Ce s-a întâmplat cu Adrian Mutu după ce a fost făcut praf de fostul său partener de afaceri!

Marian Aliuţă, bântuit de Dinu Patriciu! Legătura incredibilă dintre fotbalist şi miliardar


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro