Ce i-a transmis mama uneia dintre dansatoarele care au ars de vii în restaurantul Beirut patronului acuzat de uciderea fetelor!

Mama uneia dintre dansatoarele care au murit de vii în restaurantul Beirut din Constanţa i-a transmis un mesaj halucinant batronului localului, pe care îl consideră responsabil de dispariţia fiicei sale.
Mama Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre tinerele care au murit în incendiul devastator de la restaurantul Beirut, a mărturisit că s-a abţinut cu greu să nu îşi facă singură dreptate, chiar în sala de judecată. Zilele trecute, când a fost la unul dintre termenele procesului în care se judecă dosarul Beirut, mama dansatoarei a fost la un pas de a sări la gâtul patronului pe care îl acuză de moartea a trei tinere. "A trecut un an şi jumătate, nu îmi vine să cred că te-am pierdut, iar el, nenorocitul, este foarte senin... Din respect pentru persoanele din instanţă m-am abţinut să nu îl omor! Nu vei scăpa aşa uşor! Iar pe tine, îngeraşul meu drag, am să te răzbun", a spus femeia (foto jos).
Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. În tragicul eveniment şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro