Ce IRESPONSABIL! Ce a făcut şoferul unui autobuz şcolar este INCREDIBIL. "E o problemă de viaţă şi de moarte!"

O scenă incredibilă s-a petrecut azi în judeţul Timiş, la o trecere de cale ferată între Hiţiaş şi Topolovăţ. Un şofer care venea din sens opus a văzut cum un conducător auto iresponsabil a accelerat, a depăşit în coloană şi a trecut, deşi semaforul de la calea ferată arăta culoarea roşie. Trenul a trecut în viteză la mai puţin de 30 de secunde, anunţă tion.ro.


"Mă îndreptam către Hitiaş, din Topolovăţ, şi la ieşire este trecere la nivel cu calea ferată. Era semaforul pe roşu, era o coloană pe ambele sensuri de mers. În momentul acela eram chiar primul, în faţă. Şi în timp ce prietenul meu zice – fii atent la ăsta, ăsta trece – microbuzul a depăşit coloana şi a trecut pe roşu. Nu a durat să zic maxim 30 de secunde şi a trecut trenul. Vroiam să-l opresc. Sunt părinte şi să dai maşina pe mâna unui astfel de şofer mi se pare…”, spune Alin Neamţu, cel care a fost martor la incident şi cel care a trimis fotografiile.

Microbuzul şcolar are numărul de înmatriculare TM 15 DVF, iar maşina este de la Brestovăţ. "Microbuzul este dat la şcoală prin transfer. Dacă se adevereşte, şoferul va fi sancţionat”, spune primarul din Brestovăţ, Eugen Dobra.

"Facem cercetări acum, cerem o notă explicativă, Microbuzul era gol, dar fapta este faptă. Aşa ceva este incalificabil. Înainte de orice este o problemă de viaţă şi uneori de moarte, din păcate. Este vorba de iresponsabilitate. Este ceva incalificabil", spune Mihaela Petrov, inspector şcolar general adjunct de Timiş.

SURSA FOTO: tion.ro

CITEŞTE ŞI: 

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Sânzi are probleme cu Poliția! Imagini EXCLUSIVE cu blondina "înhățată" de oamenii legii

VIDEO / Guţă, înşelat de Iulia cu fiul Narcisei! A complotat "Războinica" la amorul interzis?

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro