Ce le făcea un asistent medical pacientelor, ca să le violeze! O imaginaţie atât de bolnavă nu ai văzut nici în filmele de groază!

Cazul asistentului medical de la Spitalul Judeţean Brăila care îşi droga pacientele şi le supunea la perversiuni aruncă în aer sistemul sanitar!
Mâine, asistentul violator Viorel Milcu ajunge în faţa judecătorilor, cărora le-a solicitat să fie eliberat din arest şi să fie lăsat sub control judiciar sau în arest la domiciliu. Între timp, însă, noi amănunte şocante ies la iveală în legătură cu perversul despre care SPYNEWS a scris, recent, aici. Procurorii au descoperit că bărbatul de 58 de ani îşi droga pacientele cu un anestezic puternic, care are efecte similare "drogului violului", luat chiar din farmacia spitalului, în baza unor foi de observaţie falsificate. 
"Înainte de finalizarea injectării substanţei, fata a simţit o stare de somnolenţă, fiind pe punctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a şi realizat pentru scurt timp. La un moment dat, ea a simţit şi observat una din palmele inculpatului pe obrazul său şi cealaltă pe braţul drept, încercând să o tragă în direcţia în care se afla poziţionat, respectiv pe partea dreaptă a patului. S-a opus prin retragerea braţului şi întoarcerea capului în sensul opus, dar a fost cuprinsă cu braţele de inculpat şi întoarsă într-o parte. Inculpatul i-a tras pantalonul de pijama şi chilotul, până în zona inferioară a coapselor, după care a întreţinut un raport sexual normal cu ea, iar pe timpul actului sexual a făcut către aceasta afirmaţia «văd că îţi place şi ţie». În tot acest timp, victima s-a simţit inertă, incapabilă să reacţioneze sau să ceară ajutor", a arătat procurorul de caz, potrivit Obiectiv - Vocea Brăilei.
Foto: obiectivbr.ro
Potrivit aceleiaşi surse, o altă pacientă, internată în aprilie - mai 2015, a povestit că a văzut când Milcu i-a dat colegei de salon nişte medicamente pentru a dormi mai bine, dar ea a refuzat, spunând că va dormi bine oricum. În cursul nopţii, grozăvia: "A venit în salon şi m-a întrebat dacă dorm. N-am răspuns, făcându-mă că dorm. S-a dus la patul celeilalte paciente şi l-am văzut cum, în picioare, mişca din zona fesieră, fără a vedea dacă întreţinea raport sexual sau doar se excita atingându-se de faţa colegei. După câteva minute, a luat un prosop de hârtie de pe noptieră şi s-a şters. Apoi a dispărut", a explicat femeia.
Citeste si:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro