Ce lovitură cruntă a primit milionara Camelia Şucu de la persoana în care avea încredere oarbă!

Este considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, însă viaţa nu i-a rezervat doar surprize plăcute: recent, milionara Camelia Şucu a primit o lovitură dură chiar de la persoana în care avea încredere deplină!
În urmă cu două zile, "Doamna Cash", după cum a fost supranumită Camelia Şucu, a avut întâlnire la tribunal cu avocatul care a reprezentat-o în mai multe dosare și care era considerat om de încredere al afaceristei. Apărătorul susţine că "Doamna Cash" a "uitat" să îşi achite datoriile pe care le-ar fi avut faţă de el, care se ridică la fabuloasa sumă de 300.000 de euro. La cel mai recent termen, avocatul a avut însă parte de o veste neplăcută, deoarece instanţa a respins cererea în care acesta solicita eşalonarea plăţii taxei de timbru, în valoare de peste 16.000 de lei. Totuşi, scandalul nu se va încheia aici, întrucât apărătorul pare decis să recupereze datoriile de la fosta lui clientă, cu orice preț.
Mai are o datorie de un milion de euro
SPYNEWS a dezvăluit, în urmă cu un an, că afacerista a fost dată în judecată și de alți apărători ai ei. Mai exact, o firmă de avocatură. Atunci, judecătorii au dispus "validarea popririi asupra sumelor datorate debitoarei de către terţul poprit (n.r. - banca la care femeia de afaceri are depozite) şi obligă terţul poprit să plătească creditoarei (n.r. - societatea de avocatură) sumele de bani virate în contul debitoarei (n.r. - Camelia Şucu) începând cu data de 14.08.2012 până la acoperirea creanţei de 284.328,50 euro şi 3.697.545,61 lei, sub condiţia reluării executării silite".
Divorţ de 37,5 milioane de euro
Camelia Șucu a fost căsătorită cu afaceristul Dan Șucu, de care a divorțat, în 2007, după un mariaj care a rurat 18 ani. În urma partajului, femeia de afaceri s-a ales cu 37,5 milioane de euro. În ultimii ani, "Doamna Cash" a investit, potrivit propriilor declaraţii, peste 75% din suma colosală, în diferite afaceri, după ce a realizat că vânzarea de mobilă nu mai mergea la fel de bine ca înainte de criza economică.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro