Ce manevră i-a făcut Prigoană Adrianei Bahmuţeanu în războiul pentru copii! Mutare incredibilă a omului de afaceri!

Judecătoria Sectorului 5 a decis că cei doi copii pe care vedeta de televiziune îi are cu Silviu Prigoană nu trebuie mutaţi la o şcoală de stat.

Între timp, Silviu Prigoană şi-a dat acordul pentru înscrierea copiilor lui la o altă şcoală privată, în condiţiile în care şcoala la care au fost până acum nu a mai dorit înscrierea lor în noul an. "Aşa este. Am primit acordul, numai că, ce să vezi, şcoala la care şi-a dat el acordul (n.r - una dintre cele mai bune şcoli private din Bucureşti) nu mai are locuri. Aşa că nu mă ajută cu nimic. În condiţiile în care el nu doreşte înscrierea lor la o şcoală de stat, copiii au rămas neînscrişi. Sunt în aer", ne-a mărturisit Adriana Bahmuţeanu.

"A pierdut din nou"

În urmă cu o săptămână, instanţa a respins cererea prin care  Adriana Bahmuţeanu cerea mutarea celor doi băieţi la o altă instituţie de învăţământ şi a suplinit "acordul pârâtului pentru ca minorii să urmeze consiliere psihologică până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti executorii în procedura de drept comun, dar nu mai mult de un an de la data pronunţării prezentei hotărâri". "Serviciile de consiliere psihologica vor fi prestate de către un psiholog autorizat specializat în psihologia copilului care va fi desemnat de către mama reclamantă dintr-un număr de 5 psihologi recomandaţi de Colegiul Psihologilor din România", se mai arăta în decizie.
"A pierdut din nou. Nu ştiu dacă vom ataca decizia", ne-a declarat imediat după aflarea deciziei Silviu Prigoană.
"Vom ataca soluţia. Aşteptăm motivarea instanţei", a spus şi apărătorul Adrianei Bahmuţeanu care a subliniat că decizia de consiliere psihologică a copiilor este în interesul acestora.

Dosar "uitat" trei luni în arhivă

Cererea vedetei de televiziune a fost luată în discuţie după ce aproape trei luni a fost "uitată" în arhiva Judecătoriei Sectorului 3. "Era depusă la începutul lunii iunie. Ceream instanţei printr-o ordonaţă de urgenţă, care ar trebui soluţionată în câteva zile, să încuviinţeze înscrierea copiilor la o altă şcoală şi includerea lor într-un program de evaluare, tratament şi terapie. După o lună de zile, judecătorii au ajuns la concluzia că nu pot judeca şi au declinat competenţa în favoarea Judecătoriei Sectorului 5", ne-a mărturisit la momentul respectiv vedeta, care susţine că  - îngreunând procedurile - magistraţii din Sectorul 3 i-ar fi ţinut partea lui Silviu Prigoană.

Citeşte şi

Ce s-a întâmplat cu judecătorii care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui!

Mariana Moculescu, obligată să rămână în Germania! Cum a ajuns în acestă situaţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro