Ce "moştenire" le-a lăsat MM Stoica puşcăriaşilor din celulă! I-a umplut de fericire, în ultima noapte petrecută la Jilava

Meme Stoica a lăsat moştenire foştilor săi colegi de la Penitenciarul Jilava mai multe lucruri care, pentru fostul manager al Stelei, au avut valoare sentimentală.
Eliberat după un an şi nouă luni de închisoare, Mihai Stoica a decis să nu-i uite pe deţinuţii pe care i-a antrenat din postura de monitor sportiv. La plecare, Stoica a decis să lase la închisoare echipamentul sportiv pentru echipa puşcăriei, treninguri, nişte mingi de fotbal şi chiar nişte tricouri cu autograf. Potrivit unor surse din anturajul omului de fotbal, acesta nu a avut la închisoare şi aparatură electronică, în condiţiile în care celula în care a stat Stoica face parte dintr-un grup de camere care au făcut obiectul unei renovări realizate pe banii unui alt fost deţinut, cu titlu de sponsorizare, motiv pentru care celula a beneficiat de "confort sporit", care a inclus şi un televizor de generaţie nouă, cu diagonală mare.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro