Ce prăpăd au făcut inundaţiile! Imagini exclusive cu dezastrul din ţară / Foto

+20 click pentru
galerie

Natura s-a dezlanţuit în sudul şi estul ţării şi apa a acoperit totul în cale. În urma şuvoaielor a rămas dezastru şi efortul imens al pompierilor de a pune din nou lucrurile în ordine. Spynews vă oferă în exclusivitate imagini surprinse de lucrătorii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Cele mai afectate zone din Capitală au fost Calea Văcăresti, Spitalul Sf. Ioan şi Spitalul Marie Curie, unde s-a intervenit cu mare dificultate din cauza cantităţilor mari de apă. ISU București a intervenit și în județul Ilfov, în localitățile Vidra, Roșu și Pantelimon, dar și în Frumușani din județul Călărași, după ce mai multe persoane ale căror locuințe erau inundate au solicitat ajutorul.
 
Totodată, ISU a intervenit aseară în 17 localități din Ilfov afectate de ploaia torențială: Vidra, Pantelimon, Popești-Leordeni, 1 Decembrie, Berceni, Jilavă, Dobroesti, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Afumați, Cernica, Voluntari, Brănesti, Copaceni, Ştefăneştii de Jos și Darasti, unde au fost semnalate peste 80 de cazuri de inundații.
 
Nici Dobrogea și Constanța nu au scăpat din calea apelor, care au provocat distrugeri considerabile în Tulcea, Cernavodă, Mamaia și Medgidia.

Nici la Iași situația nu este mai bună. Mai multe localități din județ au fost afectate, însă inundațiile au provocat cele mai multe pagube în comuna Holboca. În municipiul Iași, canalizarea a refulat, inundând mai multe străzi, iar zece persoane au rămas izolate la Mănăstirea Vladiceni, care a fost înconjurată de apă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro