Ce să faci ca să nu rămâi cu un os în gât. Metodele prezentate te vor surprinde

Inec cu os © Hepta

Peştele este un preparat foarte delicios. Acesta se consumă foarte rapid şi cu mare poftă.Datorită faptului că este un fel de mâncare apreciat, de cele mai multe ori este consumat aproape pe nerăsuflate. Astfel, există marele ghinion să te trezeşti cu un os în gât.

Pentru a scăpa de osul din gât, se recomandă ca să fie urmaţi nişte paşi simpli, dar eficienţi, care să te scăpe de această senzație inconfortabilă.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să te calmezi. Starea de calmitate te ajută să gândeşti limpede şi te ajută să scoţi mai repede osul din gât.

După ce te-ai calmat, ca prim pas poţi încerca să bei un pahar de apa caldă. Apa caldă se consumă cu bicarbonat de sodiu sau sare grunjoasa. Toate acestea combinate vor face osul din gât să se mişte.

Dacă această metode nu dă rezultatele scontate poţi încerca să consumi două-trei linguri de mămăligă moale. Acestea odată consumate, se vor lipi de os şi vor aluneca în stomac.

O a treia metodă ar fi să tuşeşti foarte tare. Astfel, osul din gât are şanse foarte mari să se mişte şi să scăpi de senzaţia neplăcută.

Alte metode, care la fel sunt la fel de eficiente, sunt consumarea unui iaurt sau unui ceai fierbinte, informează antena3.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro