Ce s-a întâmplat cu blonda care l-a făcut fericit pe atacantul Keşeru în boscheţi!

Viaţa blondei focoase care a fost fotografiată în timp ce îi oferea atacantului Claudiu Keşeru o partidă de sex oral s-a schimbat radical, iar SPYNEWS a aflat toate detaliile.

Claudiu Keşeru a fost protagonistul unei telenovele cu iz de amantlâc anul trecut, când presa l-a surprins într-un moment... erotic. Avea imaginea unui fotbalist atipic, nu ieşea în evidenţă cu nimic în afară de ceea ce făcea pe teren şi nu a fost implicat în scandaluri. Asta până când o blondă în vârstă de 34 de ani i-a pus capac. Atunci, atacantul a uitat parcă de promisiunile făcute în faţa lui Dumnezeu în anul 2012, atunci când s-a căsătorit cu Laura, cea despre care spunea că este "femeia vieţii lui".

Roxana, amanta lui Claudiu Keşeru

Cu siguranţă, episodul erotic a rămas în memoria fotbalistului, şi, cu toate că el a fost iertat de către soţie, nu acelaşi lucru putem spune şi despre Roxana, amanta blondă care i-a făcut sex oral în boscheţi. În urmă cu un an, Roxana, soţia unui om de afaceri prosper, avea să treacă printr-o adevărată dramă. A alergat după doi iepuri, unul dintre ei fiind fotbalistul de la naţională celebru şi altul soţul ei, care nici în cele mai negre coşmaruri nu se gândea că soţia lui va ajunge pe primele pagini ale ziarelor. Atunci, Laurenţiu a dat-o afară din căminul conjugal pe femeia în vârstă de 34 de ani, iar viitorul lor atârna de un fir de aţă. Timpul a trecut, însă nu a vindecat rănile, astfel că omul de afaceri a cerut divorţul fără să mai stea pe gânduri. Roxana a început o nouă viaţă, de data aceasta trăindu-şi viaţa mai ceva ca puştoaicele de 20 de ani. Obişnuieşte să petreacă în cluburile de fiţe alături de prietenii ei şi să se plimbe în cele mai exotice locuri. În tot acest timp, fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa cu o altă blondă, de meserie avocat, probabil lăsând în urmă pentru totdeauna ruşinea pricinuită de propria soţie.

Laurenţiu, fostul soţ al Roxanei, alături de noua iubită

Şi-au dat întâlnire în boscheţi

În primăvara anului 2014, numele lui Claudiu Keşeru se afla pe primele pagini ale ziarelor. Nu, nu pentru golurile impresionante pe care le-a marcat atunci, ci pentru amantlâcul cu care a şocat o ţară întreagă! Unul dintre cei mai cuminţi şi discreţi fotbalişti de la naţională şi-a dat întâlnire cu amanta, ziua în amiaza mare, în centrul Capitalei. După ce au petrecut aproape o oră în maşina de lux a blondei, s-au sărutat pătimaş, apoi au trecut la fapte. Imaginile surprinse de către paparazzii unui tabloid sunt parcă desprinse dintr-un film XXX. Femeia a dispărut la un moment dat din raza vizuală a fotografilor, oferindu-i atacantului clipe de neuitat. La sfârşit, ceva mai detensionat şi cu zâmbetul pe buze, Keşeru s-a scuturat minuţios de părul blond lăsat de amantă şi a plecat spre maşina personală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

S-a însurat cu femeia vieţii lui

Claudiu Keşeru şi Laura sunt împreună de mai bine de 12 ani. După zece ani de relaţie, aceştia şi-au unit destinele într-o nuntă fabuloasă, care a avut loc în 2012 în Oradea, oraşul natal al fotbalistului. Cei doi păreau unul dintre cele mai sudate şi mai fericite cupluri, nimeni nu ar fi bănuit ceea ce a urmat. Când toţi apropiaţii cuplului aşteptau vestea unui copil, aşa cum ar fi firesc la doi ani de la nuntă, Claudiu si Laura au fost la un pas de divorţ. Totuşi, Laura l-a iertat, sperând probabil că este pentru ultima oară.

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro