Ce se întâmplă cu micuţii Sandei Ladoşi, după reţinerea artistei?
Publicat pe 28.11.2017 la 13:58 Actualizat pe 28.11.2017 la 14:04
Acuzaţi de escrocherii economice grave şi de constituirea unui grup infracţional organizat, Sanda Ladoşi şi soţul artistei ar putea rămâne fără copii!
Acuzaţi de escrocherii economice grave şi de constituirea unui grup infracţional organizat, Sanda Ladoşi şi soţul artistei ar putea rămâne fără copii!
Reţinuţi de procurii DIICOT, Sanda şi Ştefan Tache urmează să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, alături de alte 15 persoane. Dacă magistraţii vor dispune trimerea acuzaţilor în spatele gratiilor, copiii soţilor Tache ar putea ajunge în grija autorităţilor, tot judecătorii fiind cei care vor decide soarta micuţilor. Conform legii, în lipsa ambilor părinţi, copiii pot fi daţi în plasament în regim de urgenţă, unei familii, unui asistent maternal sau unui centru de plasament. "La stabilirea măsurii de plasament se va urmări: a) plasarea copilului, cu prioritate, la familia extinsă sau la familia substitutivă; b) menţinerea fraţilor împreună; c) facilitarea exercitării de către părinţi a dreptului de a vizita copilul şi de a menţine legătura cu acesta", se menţionează în lege. Ca o ironie a sorţii, recent, Sanda Ladoşi mărturisea că a renunţat la carieră pentru a fi alături de cei doi copii ai săi. "Mi-am dorit să fiu alături de ei, să nu pierd absolut nimic. A fost foarte important să fiu alături de ei", spunea Sanda Ladoși, la Acces Direct.
Sanda Ladoşi este căsătorită din anul 2006 cu Ştefan Tache şi au împreună doi copii, pe Ioana şi pe Bogdan. Ştefan Tache a intrat în vizorul autorităților din cauza neregulilor descoperite la unele transferuri de bani. Acesta a fost arestat câteva luni pentru, evaziune fiscală. Astăzi, în jurul orei 6.00, soţii Tache au fost săltaţi de "mascaţi", direct din pat, şi escortaţi la sediul DIICOT. Ei sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune, delapidare, gestiune frauduloasă şi bancrută frauduloasă.
Iată comunicatul DIICOT!
"La data de 28.11 .2017, procurorii DIICOT Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat un număr de 10 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune în formă continuată și spălare de bani în formă continuată. În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane. De asemenea, în perioada 2008-2014 în baza aceleași rezoluții infracționale, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanțare) și 6 acte adiționale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanțarea activității de leasing financiar) și prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4 344 939,50 lei. În cauză se efectuează cercetări faţă de un număr de 17 persoane. La sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi aduse în vederea audierii unui număr de 45 de persoane".
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!