Anunţ de ultimă oră! Răsturnare de situaţie la Casa Regală, fostul principe Nicolae a scăpat de acuzaţiile de lovire

+2 click pentru
galerie

Fostul principe Nicolae şi logodnica sa © Facebook

Membrii Casei Regale a României trec prin clipe extrem de dificile. Regele Mihai se află într-o stare critică, iar nepotul său, principe Nicolae, a încercat să-l viziteze, dar accesul nu i-a fost permis.

Reprezentanţii Casei Regale a României şi principele Nicolae se află în plin scandal, după ce acesta a încercat să-şi viziteze bunicul, dar nu a fost lăsat. Au fost depuse plângeri la poliţie şi au fost publicate două comunicate din partea fostului principe Nicolae şi alte două de la Casa Regală. Reacţiile opiniei publice sunt în schimb foarte dure.

Ce a rămas după rege acum? O adunătură de animale de pradă, că așa se comportă, care se încaieră pe cadavrul Regelui Mihai, nimic altceva," scrie indignat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Marilena Rotaru, fost președinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei a reacționat şi ea dur. ”Orice nepot, admițând că a greșit, nu-și poate pierde dreptul absolut natural de a-și vedea bunicul în ultimele fărâme de viață și de a se ruga la patul său de suferință. Regele n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc” a transmis aceasta.

Chiar şi presa internaţională a reacţionat, iar Washington Post a publicat un articol intitulat ”Un scandal nedemn afectează mândra familie regală română”.  De asemenea publicaţia sublinează că românii asociază Familia Regală cu eleganţa şi demnitatea care lipsesc total oamenilor din politică. 

Avocatul fostului principe Nicolae a anunţat azi că acesta a scăpat de acuzaţiile de lovire în cazul incidentului care a avut loc la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia.

"A rămas numai plângerea depusă de Casa Regală pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane aparent implicate n-au depus nicio plângere penală împotriva lui. De fapt, Casa Regală nu putea depune plângere penală în numele infirmierelor, deoarece numai persoana vătămată poate depune asemenea plângere”, a declarat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, la Antena 3.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro