Ce se va întâmpla la înmormântarea victimelor crimei din Brașov. Preotul care va oficia slujba: „E prima dată în 17 ani”

+4 click pentru
galerie

Familia lui Florin Buliga. © Arhivă

Este durere mare printre rudele și apropiații Monicăi Buliga și ai celor doi copii ai acesteia. Victimele crimei din Brașov urmează să fie înmormântate mâine, iar gestul șocant al lui Florin Buliga l-a cutremurat și pe preotul care va oficia slujba.

Preotul Ilie-Ciprian Tărâță a mărturisit că aflarea veștilor sumbre l-a făcut să împietrească și că, la început, nici nu a crezut că aude bine.

„Marţi, pe 27 martie, pe la ora 12.00, eram chiar la familia Munteanu, cu agheazma mare, aşa cum este rânduiala în Postul Paştelui şi chiar discutam cu ei. Îmi spuneau că îi aşteptau pe fată şi pe nepoţi să-i viziteze de sărbătorile de Paşte, şi erau tare fericiţi. După ce am plecat de la casa lor, după vreo două ore, am fost sunat de domnul Vasile care mi-a spus ce s-a întâmplat. Iniţial nici nu am înţeles bine, am crezut că era vorba de cuscrii lor, şi domnul Munteanu era cutremurat, nu îşi găsea cuvintele. M-am dus şi am vorbit cu clopotarul şi apoi mi s-a făcut şi mie rău, a trebuit să iau o pastilă,” povesteşte Ilie-Ciprian Tărâţă, preotul paroh de la Biserica Sf. Nicolae, pentru Adevărul. Mașinile mortuare ajung în seara zilei de joi, iar rudele vor stabili detaliile funeraliilor, împreună cu preotul.

„E prima dată în 17 ani de când am fost numit aici preot când va trebui să oficiez o slujbă de înmormântare pentru trei răposaţi o dată. Va fi durere mare, şi, de ce am înţeles vor fi prezenţi cunoscuţi de-ai familiei din toată ţara,” a concluzionat preotul.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro