Ce trebuie să faci imediat după sex şi ce ţi se poate întâmpla dacă te culci pe... o ureche

Ce să faci după sex © hepta

Cu siguranţă foarte multe femei se întreabă ce trebuie să facă după sex. Fiecare are câteva reguli pe care le respectă de fiecare dată pentru a se simţi în siguranţă.

Este absolut necesar ca orice femeie să meargă la baie după sex pentru a urina. Actul sexual antrenează mereu o creştere a cantităţii de microbi în uretra. Aceştia au tendinţa să urce pana la vezică, iar acest lucru poate provoca infecţii urinare recidivante.

Dacă nu simţi nevoia să urinezi după actul sexual ceva poate fi în neregulă.

Mare atenţie dacă simţi disconfort în zona intim. Durerile apar în general din cauza insuficienţei de lubrifiere, grabă, dar poate fi vorba şi de infecţii. De cele mai multe ori durerea semnalează o problemă şi este necesar un consult al unui medic specialist.

Femeile sunt mai predispuse decât bărbaţii să se infecteze cu bacterii pentru că uretra este mică în femei şi ajută bacteriile să circule mai uşor.

Metoda "retragerii" este un alt tip de protecţie împotriva sarcinii nedorite. Aceasta este aplicată la finalul partidei, bazându-se pe retragerea penisului partenerului atunci când este pe cale sa ejaculeze.

Dacă cele mai multe femei consideră că dacă nu se protejează şi au grijă totuşi, se pot culca... pe o ureche, se înşală. În majoritatea situaţiilor de acest gen femeile apelează la pilula de a doua zi.

Chiar dacă nu va apărea o sarcină, femeile care trec peste urinat şi nu ţin cont de orice altă regulă se pot alege cu diferite infecţii

Există un mit al faptului că dacă te ridici rapid în picioare, spermatozoizii nu vor reuşi să ajungă acolo unde trebuie. Total greşit! Dacă vei merge pe principiul ăsta vei rămâne garantat însărcinată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro