Cei mai PROŞTI poliţişti din lume! AU SPART geamul unei maşini şi apoi au lăsat un bileţel. RÂZI CU LACRIMI când o să afli de ce au făcut asta!

Doi poliţişti din Anglia s-au făcut de râsul lumii după o intervenţie "în forţă". Ei au spart geamul unei maşini, dar imediat au realizat că s-au umplut de penibil şi au lăsat un bileţel, anunţă "The Mirror".

Totul s-a întâmplat în parcarea spitalului din Dudley, West Middlends. Janaih Rattray, o fetiţă de numai 10 ani, şi-a lăsat păpuşa acoperită cu o pătură pe bancheta din spate a maşinii surorii sale Delesia. Cele două fete au venit în vizită la mama lor, Carole Johnson, internată în respectivul spital.

Poliţiştii au spart geamul fiindcă au crezut că e un copil adevărat. Când s-au întors la maşină, Janaih şi Delesia au avut un şoc: au găsit geamul sfărâmat şi o notă de la cei doi agenţi de poliţie, care le cereau să sune la secţie imediat.

"Am găsit o notă că trebuie să sunăm la poliţie. Când am sunat, ne--au spus că ei au crezut că e un copil acolo. Cineva sunase la poliţie şi spusese că a văzut un copil uitat pe bancheta din spate. Câteva asistente din spital au fost chemate de poliţişti ca să-şi spună părerea şi au confirmat că ar fi un copil. Păpuşa arată un pic real, ca un copil în vârstă de câteva luni, dar, dacă se uitau la mâini, care nu erau acoperite cu pătura, şi la picioare, de asemenea, şi-ar fi dat seama că nu e un copil adevărat", a spus Delesia, proprietara maşinii.

Poliţia i-a transmis că îi va achita contravaloarea reparaţiei, cifrată la 90 de lire sterline.

SURSA FOTO: Captura video

CITEŞTE ŞI: 
De cascadorii râsului! Din culisele celei mai mari gafe din istoria Poliţiei! Au eliberat un criminal pentru că nu au înţeles hotărârea instanţei

Fostul tenismen James Blake, reţinut din greşeală de poliţie, la New York

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro