Cel mai folosit produs pentru bebeluşi, declarat cancerigen! 

+3 click pentru
galerie

Compania care fabrică un produs folosit de milioane de mămici, pentru igiena bebeluşilor, trebuie să-i plătească despăgubiri uriaşe unei cliente care a făcut cancer din cauza mărfii  respective.

Curtea din St. Louis, Missouri, SUA, a decis ca o companie gigant, care vinde în România produse cosmetice şi pentru igiena bebeluşilor, să plătească despăgubiri de 110 milioane de dolari unei femei de 62 de ani care s-a îmbolnăvit de cancer din cauza pudrei de talc.

Victima produsului pentru bebeluşi, Lois Slemp, a susţinut că a folosit aproape 20 de ani pudra de talc, în zona intimă, iar în 2012 a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Medicii au ajuns la concluzia că femeia a făcut cancer din pricina prafului de talc, În prezent, Lois Slemp urmează un tratament cu citostatice, întrucât maladia a recidivat şi i-a atacat şi ficatul. Reprezentanţii companiei au susţinut că regretă faptul că femeia s-a îmbolnăvit de cancer, dar că vor ataca sentinţa.  

În SUA există peste 2.400 de dosare deschise împotriva firmei respective. În luna mai a anului trecut, o altă clientă a companiei a câştigat un proces similar, primind despăgubiri de 55 de milioane de dolari, iar în octombrie o altă instanţă a acordat unei victime 70 de milioane de dolari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro