Cel mai haios poliţist, cadou fierbinte pentru femei! Imaginile care au dat palpitaţii reprezentantelor sexului frumos

Considerat cel mai simpatic poliţist din România, agentul Marian Godină le-a făcut o surpriză inedită reprezentantelor sexului frumos.
Marian Godină, agentul care luptă cu sistemul şi care a reuşit deja să lase fără şef Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov, după ce a acuzat că superiorii l-au sancţionat pentru că a amendat un "pilos", a reuşit să le înnebunească pe femei. Pe lângă fotografiile în care apare îmbrăcat în uniformă, în timpul serviciului, sau la lansarea cărţii sale, Marian Godină a publicat în spaţiul virtual mai multe poze cu el la bustul gol şi din timpul antrenamentelor într-o sală de culturism. 
Dacă de obicei bărbaţii erau cei care postau comentarii la imaginile lui Godină, pozele cu agentul pe jumătate dezbrăcat au fost luate cu asalt de femei, care s-au îngrămădit să-i prezinte tot felul de complimente.
Agentul Marian Godină a declanşat recent un adevărat cutremur la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov, după ce a dezvăluit că şefii au făcut presini asupra lui, fiindcă lăsase fără permis un "pilos". "Am fost de serviciu pe 8 februarie 2016, adică săptămâna trecută, şi am oprit o maşină al cărei şofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit să se oprească pentru a nu fi lovit. M-am prezentat, i-am cerut actele şoferului şi i-am spus că i se va reţine permisul. În timp ce mă duceam spre maşina poliţiei, de pe locul din dreapta faţă a maşinii oprite a coborât o doamnă care a venit la mine şi mi-a zis, «Staţi că nu e chiar aşa, staţi să negociem că eu sunt directoarea de la Crucea Roşie Braşov şi colaborez cu şefii tăi». Mi-am făcut treaba şi i-am reţinut permisul şoferului", a scris Godină pe pagina sa de socializare.  Ulterior, pe fir a intrat Parchetul, şefa Crucii Roşii a demisionat dintr-o funcţie publică, iar chestorul Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, şi-a depus dosarul pentru pensionare.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro