Cel mai haios poliţist produce încă un cutremur în Ministerul de Interne! Un coleg al lui Marian Godină, obligat de şef să facă un lucru pe care l-a regretat amarnic

Poliţistul pamfletar Marian Godină se poate lăuda cu un nou succes: un coleg de breaslă i-a luat-o pe urme, demascând problemele din Ministerul de Interne, iar reporerii SPYNEWS au descoperit încă un caz similar!
Ieri, SPYNEWS a relatat cazul unui poliţist din Dolj, care, potrivit Antena 3, îşi acuză şeful de ameninţări şi bătăi chiar în secţia de poliţie. Agentul de poliţie Silviu Epure din comuna Cârna şi-a înregistrat superiorul într-un moment de furie, după ce agentul a refuzat să-i predea două dosare penale care urmau să fie înaintate la parchet. Şeful de post a susţinut că subalternul nu a respectat termenul de soluţionare a dosarelor, însă nu numai Epure îl pune la zid pe şef, ci şi localnicii. 
Unul dintre aceştia a dezvăluit că acelaşi şef de post l-ar fi obligat pe un fost subaltern - Ovidiu G. (foto sus) - să scrie un raport în care acesta solicita "de bună voie şi nesilit de nimeni" să renunţe la funcţia sa şi să plece din comună. Ceea ce s-a şi întâmplat. Iar potrivit localnicilor, poliţistul respectiv regretă şi acum că l-a ascultat pe şeful de post şi că nu l-a "turnat" la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj pentru abuz. 
Agentul de poliţie Silviu Epure (foto sus) din comuna Cârna, judeţul Dolj, a făcut publică o înregistrare în care este ameninţat cu demiterea. După ce a depus o plângere la Parchet, agentul a ajuns din victimă, acuzat pentru ultraj, motiv pentru care conducerea IPJ Dolj a deschis o anchetă în acest caz. Agentul Epure spune că nu a cedat la presiunile şefului său, motiv pentru care ar fi fost bătut chiar în secţia de poliţie de şeful său.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro