Cel mai musculos interlop din clanul Cămătarilor, făcut K.O. de un "şoarece de bibliotecă"!

+2 click pentru
galerie

© foto: facebook.com

Cel mai musculos interlop din clanul Cămătarilor, făcut K.O. de un "şoarece de bibliotecă"!

Cel mai fioros locotenent al lui Nuțu Cămătaru a ajuns la spital după ce ar fi sărit să bată un notar care se întorcea acasă, împreună cu familia. Un munte de om, celebrul Box s-a trezit, însă, într-o ploaie de pumni!

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc marți seară, pe o stradă din zona Câmpia Libertății din București. Notarul se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, împreună cu soția și copilul. La un moment dat, acesta a fost obligat să oprească din cauza mai multor indivizi care blocaseră strada. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că șoferul s-ar fi enervat și, în urma unei dispute verbale, Marian Sîrbu, zis Box, celebra gardă de corp a lui Nuțu Cămătaru, l-ar fi tras pe bărbat din mașină și l-ar fi împins într-un colţ unde, cel mai probabil, urma să-l “învețe minte”. Spre surpriza lui, notarul nu a stat pe gânduri și a început să-l lovească pe Box din toate direcțiile, fără a se lăsa intimidat de statura impunătoare a interlopului.

Însă bucuria victoriei nu a durat prea mult pentru notar... Văzându-și camaradul la ananghie, prietenii lui Box au intervenit în forță și l-au snopit în bătaie pe bărbatul respectiv, care, în final, a fost luat cu ambulanța de la fața locului și transportat la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit anchetatorilor, la spital a venit și Box, însoțit de mai multe persoane. Acesta avea capul bandajat și ar fi încercat să convingă victima să nu depună plângere. La spital a fost prezent și un echipaj de Poliție, iar notarul a sesizat deja autoritățile, urmând să depună la dosar și un certificat medico-legal.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro